Bilder fra Jubileumskonserten

2915

Alle bildene fra jubileumskonserten kan du se her:

Søndag 10.april hadde vi i Ranheim skolemusikkorps jubileumskonsert i Olavshallen Lille sal og det ble en forrykende konsert!

Første del av konserten var det hovedkorpset som sto for, og vi fikk servert den ene godbiten etter den andre. Konferansier John Olav Berdahl ledet oss gjennom programmet, og vi fikk høre flere solistnummer, både fra saksofongruppa, fløytegruppa og av trompetist Torstein.
Vi ble også overrasket av Ranheim musikkforening, som overrakte blomster, og hadde et musikkinnslag som var helt overraskende for oss. Veldig hyggelig! Også Stein Jacobsen fra jaco Musikk hadde med bursdagsgave til oss. En fløyte:) Tusen takk!

I pausen var det salg av kaker, kaffe og brus, og her gikk det unna, mens ungdomsgruppa i korpset underholdt i kaffekøen.

Etter pause fikk vi først se våre flotte drilljenter i aksjon. de viste oss både drill, dusking og dans. Smilende, flinke barn som viser at de har lært mye i løpet av året. Morsomt!
Etterpå var det aspirant og junior som skulle i ilden, og de viste hvor god man kan bli til å spille bare i løpet av noen måneder. Kjempeflotte innslag av både Love me tender og Bad Weather, og flere andre sanger. Ingen tvil om at korpsets fremtid er lys.
Etter dette fikk vi besøk på scenen av 4 gitarister fra kulturskolen, samt vokalist Tore Andre Helgemo, og sammen med korpset ga de oss et forrykende rockeshow med Nothing else matters og You know my name. Hvem sa at korpsmusikk er kjedelig? Her var det fullt trøkk og trampeklapp etterpå.
Neste post på programmet var blomsterutdeling, og på et så stort arrangement var det mange å takk. Leder Tommy delte ut blomster til dirigenter, jubileumskomiteen og solister, før vi gjorde ekstra stas på konferansier John Olav Berdahl. Hans tid i skolekorpset går mot slutten, etter nesten 30 år. Først mange år som medlem, før han vi mange år har vært far i korpset, alltid engasjert og med et tiår i styret. Stor takk for engasjementet til John Olav!
Siste nummer var en marsj, og her fikk vi hjelp av veterankorpset og tidligere medlemmer av skolekorpset, som gikk sammen og leverte en knallversjon av Bandology.
Det var strålende fornøyde barn, ungdommer og foreldre som forlot Olavshallen på kvelden sist søndag, alle med et smil om munnen. takk for en strålende konsert:)

Comments (4)

  1. Pingback: where to buy stromectol for humans

  2. Pingback: buy ivermectin 3 mg online

  3. Pingback: ivermectin for lice

  4. Pingback: zithromax 250

Comments are closed.