Årshjul

Korpsåret starter ved skolestart i august, med første øving onsdag i skolestartuka.

I september hvert år har vi seminarhelg for alle korpsmedlemmene, hvor vi øver og har sosialt samvær.

I oktober hvert år deltar vi på Rennebuspæll som er en musikk- og showkonkurranse på Berkåk. Her er alle med – også nye drillere og aspiranter.

I desember arrangerer korpset julemesse første søndag i advent. Hovedkorpset er nisseorkester, og spiller også ved julegrantenning kl. 17:00 på Ranheim skole. Drill, aspirant og junior har konsert i festsalen. På julemessa selges håndarbeid og annet, og det er tombola og lykkehjul. Vi har også juleverksted, kafé med salg av nissegrøt, kaffe og kaker.

Etter juleferien starter vi opp med seminarhelg på Ranheim skole i januar. Hovedkorpset og aspirant- og juniorkorpset deltar på Trøndersk mesterskap i Olavshallen.

På våren har vi marsjøvelser utendørs som forberedelser til maidagene. 1. mai deltar vi på det tradisjonelle 1. mai-arrangementet på Ranheim, hvor vi spiller og driller.

17. mai spiller vi på morgenen og deltar på flaggheisning på Ranheim skole. Vi spiller og driller i barnetoget i byen, og på Ranheim på ettermiddagen. Korpset arrangerer 17. mai-arrangement for hele Ranheim på ettermiddagen. Arrangementet foregår på Ranheim skole.

Gjennom året har vi også konserter og spiller på ulike aktiviteter på Ranheim.

Årshjulet viser våre faste aktiviteter gjennom året.